Секси Моника Круз заводи фотографа

Агенције
Секси Моника Круз заводи фотографа

Контроверзна компанија доњег веша "Agent Provocatuer" је за заштитно лице кампање јесен/зима 2012/13. ангажовала Монику Круз, млађу Пенелопину сестру.

Вјерна свом имену, компанија је поново погурала границе прихватљивости смјестивши причу у бивши лондонски затвор, мрачну собу без прозора са ланцем који виси са таванице. Иако је први утисак да посматрамо оличење јунакиње еротског романа "Педесет нијанси сива", кампања има сасвим другачији концепт.

У причи названој "Вилхелмина: Покажи праву себе" Моника игра викторијанску жену чији прави сензуални дух бива откривен у објективу магичног фотоапарата. "Вилхелмина" открива свој унутрашњи сексепил док хипнотише и заводи фотографа. Моника, која је започела каријеру као фламенко играчица, и даље је у одличној форми.

- Она је професионална играчица и веома секси. Никада нисам видјела неку жену да се тако креће. Хтјела сам да буде романтична и готска, мрачна али лијепа, у тамним тоновима црвене и пурпурне - каже креативни директор "Agent Provocatuerа" Сара Шотон и додаје да је ова кампања "гламурозна, мрачна и мистериозна".

Сценариста и редитељ кампање је Тим Поуп. Ово није први пут да је Моника у модним водама. Са Пенелопе је 2007. креирала линију одјеће за "Манго".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана