Секси Бугарка најљепша жена фудбалера Фото

Глас Српске
Секси Бугарка најљепша жена фудбалера Фото

Николета Лозанова, некадашња „Плејбој" зечица која тренутно важи за најсексепилнију жену фудбалера у Европи, краси насловницу јунског броја српског издања магазина „Maxim".

Николета је супруга бугарског репрезентативца и играча италијанског Лећеа Валерија Божинова, који се неће наћи на овогодишњем Европском првенству у фудбалу, али ће барем имати добру забаву код куће.

Николета, која има 24 године, у родној Бугарској важи за познату манекенку која се не стиди да покаже све своје чари, а изазовним фотографисањем за „Maxim" задала је озбиљан задатак осталим супругама фудбалера.

Када се погледају њене провокативне фотографије, јасно је зашто је бугарски репрезентативац ријешио да момачки живот замјени за брачну луку.

Будући да Николетин супруг тренутно игра у Италији, атрактивна бринета се максимално труди да ужива у чарима ноћног живота, те шопингу у овој медитеранској земљи, због чега је њена фан страница на Фејсбуку препуна фотографијама на којима се забавља током излазака или позира у новим крпицама.

Иако у Италији није толико препознатљива, Николета се може похвалити великим бројем фанова на популарним друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана