Секси Адријана на Дан заљубљених

Aгенције
Секси Адријана на Дан заљубљених

Славна манекенка Адријана Лима снимила је још један секси едиторијал за "Викторија сикрет".

Посљедњу деценију овај "Викторијин анђео" је на самом врху свих избора најсексепилнијих жена свијета, а новим едиторијалом још једном је показала и зашто је краљица сексепила. Адријана је посебно издање снимила за колекцију која излази поводом Дана заљубљених.

Америчка кућа припремила је колекцију "Bombshell" са новим брусхалтером украшеним чипком и танга гаћицама које је промовисала управо Лима. Црвену комбинацију прати и чипкасти повез преко кукова као и сатенске чарапе у црној и беж варијанти. Колекција је ограничена и прати је неколико парфема од којег је најзапаженији истоимени "Bombshell", као и "Glaomur" и "Tease".

Лијепа Бразилка своју каријеру започела је са 15 година, када је побиједила на бразилском избору "Форд" модне агенције. Три године касније, Адријана се преселила у Њујорк, гдје је потписала уговор са модном агенцијом "Елит". Њена каријера је доживјела вртоглави успон, и убрзо се нашла на насловним странама магазина као што су "Вог" и "Мери Клер". На ревијама је носила моделе познатих креатора као што су Вера Ванг, Ђорђо Армани, Валентино и други.

Број магазина "GQ", који је изашао у априлу 2006, а на чијој насловној страни је била Адријана, био је најпродаванији те године. Такође, 2005. се сликала за чувени "Пирели" календар, а у Италији је рекламирала мобилне телефоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана