Секс и град се враћа на телевизију

Глас Српске
Секс и град се враћа на телевизију

Уплашена слабом прођом другог дијела филма "Секс и град", Сара Џесика Паркер противи се снимању још једног филмског наставка.

Обожаваоци Кери, Миранде, Шарлот и Саманте, ипак, неће остати ускраћени јер би нове епизоде серије ускоро могле поново да стигну на мале екране.

Популарна америчка серија "Секс и град" наводно ће се поново вратити на телевизију.

Глумица Сара Џесика Паркер, која је играла лик Кери Бредшо у серији од 1998. до 2004. године, противила се снимању још једног наставка филма "Секс и град" након што је други дио наишао на слабе реакције публике. Лоше реакције на други филм о четири другарице довеле су у питање снимање новог наставка.

- Посљедњу ријеч имаће Дарен Стар, човјек који је креирао серију, али сви су се сложили да је серија правац куда ова франшиза треба да иде. Сара Џесика Паркер биће продуцент. Она је бринула да се ради још један филм, због лоших реакција на "Секс и град 2", али серија је нешто што она жели да се догоди - рекао је неименовани извор близак глумици.

Он је додао да ће трећи наставак филма "Секс и град", у којем би четири нове младе глумице дочарале ранији живот Кери, Миранде, Шарлот и Саманте, мало сачекати. Елизабет Олсен је понуђена улога Кери, Блејк Ливели улога Саманте, Селена Гомез требало би да глуми младу Шарлот, а Ема Робертс Миранду.

- Они ипак желе да направе серију прије још једног филма - објаснио је овај извор.

Према незваничним информацијама, холивудски шефови су се ових дана састали како би разговарали о повратку серије "Секс и град" на мале екране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана