Секина свадба са круном на глави у септембру

Глас Српске
Секина свадба са круном на глави у септембру

Пјевачица Сека Aлексић и њен вјереник Вељко Пиљкић вјенчаће се 12. септембра у београдском ресторану "Франш", а на рукама ће им засијати бурме прекривене брилијантима.

Сека се тајно вјенчала у Шарм ел Шеику прије нешто више од мјесец, како је и најављивала, послије чега је промијенила и статус на својом "Фејсбук" профилу у "удата". Aли, пошто том свечаном чину у Египту није присуствовао нико од њене и Вељкове родбине, вјенчање ће организовати и у српској престоници.

Скуп сватова је заказан за 15 часова 12. септембра. Нешто касније, у 17 часова, у ресторан "Франш" ће доћи матичар, који ће вјенчати Секу и Вељка. Она ће носити вјенчаницу Саше Видића и имаће круну на глави, а вео ће бити дуг неколико метара. Вељко ће бити у бијелом одијелу.

- Послије вјенчања млада ће се пресвући и за ту прилику је припремила чак двије тоалете, које потписују "Гучи" и "Версаће". Бурме се раде по наруџбини и биће прекривене брилијантима. Све ће бити савршено - открива извор близак пјевачици.

Ресторан "Франш" се увелико преуређује и пресвлачи у бијело по налогу пјевачице, која жели да њено вјенчање буде налик вјенчањима највећих свјетских звијезда. У башти ће бити постављени огромни кристални лустери изнад столова.

Секин кум биће и Саша Тошић, њен портпарол и главни и одговорни уредник недјељника "Хелоу", док је Вељко за кума одабрао свог друга из дјетињства. За добру атмосферу биће задужен "Aлегро бенд". DVD са вјенчања, како оног у Египту, тако и овог београдског, биће објављен у издању "Гранд продукције".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана