Сека Алексић се обратила Драгани Мирковић

GS
Foto: TikTok

Сека Алексић подијелила је на Инстаграму дио из интервјуа Драгане Мирковић који је дала након признања да се разводи од Тонија Бијелића.

“Нисам погрешила без обзира на све, и што је било и што ће бити. Ја сам задовољна. Имам двоје дивне деце, остала сам присебна, остала сам нормална, остала сам вредна. И даље радим као да немам ништа, стварно, зато што сматрам да човек треба да ради, а у овом моменту радим да бих другима помогла”, говори Драгана у снимку у интервјуу за 24сата.хр.

Сека је уз снимак ове њене емотивне изјаве уз емотикон срца написала само двије ријечи којима јој је пружила снажну подршку.

“Идемо јако!”, поручила јој је Сека.

Подсјетимо, ове двије пјевачице нису разговарале дуже од деценије.

Први сусрет пред камерама након помирења пјевачице су имале на снимању новогодишњег програма ДМ Сат телевизије, у новембру 2022.

“Нису то биле ратне секире, ми смо се наљутиле, ја сам била тврдоглава јер нисам крива, а Драгана је јуче то дивно објаснила, како је жена рекла, тако је било. Код мене су године учиниле своје и сматрам да истина увек изађе на површину, ја сам пресрећна што сам данас овде. Тони ме је назвао, рекла сам да ћу доћи, срећна сам што сам дио овога”, рекла је тада Сека Алексић, а онда је изнијела своју страну и Драгана.

“Нама је увек било забавно и лепо када смо се виђале, ја сам је готивила што је луцкаста. Морам да кажем, ратне сјекире, помирења, не иде уз ову причу, када се неко свађа, онда је то ''закопавање''. Између нас није било ниједне ружне речи, то је просто приватно. Нас су медији завадили, ја сам погрешила што сам поверовала, а она што се наљутила. То су тада паметно одрадили, било је са више страна”, казала је Мирковић.

“Ми никада нисмо рекле нешто ружно једна за другу па да смо то сада погазиле. Просто није тако, до сада није дошло до овога само зато што се није указала прилика и ово је чак случајност. Да смо се среле, десило би се и раније. Чак је њу Тони срео преко лета и рекао ми је да су се лепо испричали, мени је баш било драго”, додала је Драгана.

Ратне сјекире

“Закопале ратне секире је мало груба реч, једноставно иако то људима делује немогуће, и код нас се дешава да се неко наљути па да се помиримо, све је то нормално. Срећна сам да никада нисмо рекле ништа лоше, и то је доказ да је све то била велика глупост. Не бих давала превелики значај томе, мислим да смо у дубини своје душе обе опростиле и јако сам срећна што сам овд‌је. Ово треба да буде пример другим људима, како треба да се опходе колегама”, рекла је Сека.

“Постоје разне и велике ствари међу људима, али кад се дешава нешто намјештено лако се прелази преко тога. Није битно колико се дуго нисмо виделе, чак се нисмо ни среле у неком тренутку, а био је потребан један мали тренутак да пређемо преко свега”, закључила је тада Драгана, пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана