Сека Aлексић се моли у манастиру

Глас Српске
Сека Aлексић се моли у манастиру

Фолк дива Светлана Aлексић је одлучила да се повуче и пронађе духовни мир па тако већ неко вријеме борави у манастиру Кувеждин на Фрушкој гори, гдје се посветила строгом духовном животу, а у сврху добијања потомства, преносе поједини београдски медији.

- Сека је одлучила да пре одласка на вантелесну оплодњу очисти своје тело и дух тако што ће време проводити изолована од спољног света, посвећена молитви и посту. Она жарко жели децу, као и њен муж, и спремна је да да све од себе да би јој се та жеља што пре испунила - каже неименовани извор који се затекао на лицу мјеста и додаје да су се, сви они који су се затекли протеклих дана у овом божјем храму, могли увјерити да поред њих спокојно и мирно стоји једна од највећих фолк звијезда која се заједно с њима молила.

Иначе, Сека је на Фрушку гору дошла са својим супругом Вељком Пиљикићем, који јој је свакако највећи ослонац у животу. С обзиром на то да ће ускоро, ако Бог да, постати родитељи, супружници су се сложили да ће боравак у манастиру Кувеждин бити идеална припрема за њихове нове животне улоге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана