Сека Алексић: Ово сваки родитељ мора да чује

GS
Сека Алексић: Ово сваки родитељ мора да чује

Почетак нове школске године се приближава, а тим поводом огласила се пјевачица Сека Алексић.

На свом ТикТок профилу, Сека је упутила важну поруку родитељима чија дјеца крећу у школу.

“Драги родитељи, ево деца нам крећу у школа за пар дана. Волела бих да сви одвојимо времена и да причамо са својом децом”, почела је Сека и наставила:

“Да им објаснимо да уколико неки друг или другарица дође са истим патикама, то ништа није чудно. Ништа није другачије уколико неко дође са ранцем, који је носио прошле године такође. Ништа није чудно, уколико неко не плаћа ужину у школи, доноси од куће сендвич, то је такође нормално и ништа није чудно. Можда нечија мама прави бољи сендвич него што је у школи”.

Пјевачица је потом истакла и шта је по њеном мишљењу најважније, када је ријеч о образовном систему.

“Волела бих да децу васпитавамо и учимо тако да схвате да је много битније ко је какав човек. Да се људи деле на добро и на лоше, да остају наша дела на оно што урадимо у животу. Увек ћемо памтити, увек ће бити награђено, а такође и недела. Трудимо се да наша недела не дођу никад испред нас. Само дела и деци желим срећан полазак у школу, родитељима много стрпљења, љубави, пажње, наставницима и учитељима такође много стрпљења, љубави и хвала вам што заједно са нама едукујете нашу децу”, нагласила је Сека, преноси Гранд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана