Сека Aлексић облачи псе у шанел одјећу

Глас Српске
Сека Aлексић облачи псе у шанел одјећу

Добро је познато да Светлана Сека Aлексић не штеди на фирмираној гардероби и најновијим моделима свјетски познатих креатора, али изгледа да пјевачица не мари за трошкове ни када је ријеч о њеним кућним љубимцима.

Наиме, Цезар, Барбара, Софија, Сара и Вивијан у својим "ормарима" имају колекције одјеће за псе која кошта читаво богатство!

Aлексићева на свој "Фејсбук" профил свакодневно поставља фотографије куца које облачи у хаљине, скафандере и пиџаме, да би их дотјеране смјестила у кревеце, који су прављени за сваког љубимца понаособ.

Фолкерка је очигледно одушевљена "шанел" колекцијом, па су тако модели тог луксузног француског бренда најчешћи комади одјеће за њене мезимце.

Сека је "опсједнута" и асесоарима, тачније огрлицама које псићи носе око врата, те их има у свим бојама. Но, одјећа и модни додаци нису једино што Цезар, Барбара, Софија, Сара и Вивијан добијају од своје газдарице - постељина у њиховим кревецима такође је фирмирана!

За разлику од малих Светланиних "принцеза", пас њеног супруга Вељка Пиљикића је прави чувар и не носи одијела нити му се купују овакве стварчице. Он је очигледно снажан на газду!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана