Седам трачева о краљевској беби

cosomolitan.rs
Седам трачева о краљевској беби

Читав свијет с нестрпљењем чека долазак краљевске бебе. Свакакве бајке и трачеви круже о Кејт, Вилијаму и њиховој још нерођеној беби, а они да је Кејт Мидлтон тренутно на сеанси пренаталне јоге усред Палате, а Бијонсе тетка будућег насљедника британског трона прилично су занимљиви. Шта је истина, а шта лаж у мору трачева о будућем насљеднику британског трона?

Трач 1: Кејт вежба јогу за лакши порођај

Лист “Дејли мејл” преноси да се Кејт одлучила за порођај природним путем. Да би то прошло како треба, она свакодневно гледа “ hypnobirthing”, укључујући и “Визуелизацију и технике дисања”, на приватним сеансама јоге у Палати.

Истина: Дискутабилно. Кејт је бивша звијезда хокеја на трави и веслачица, да ли се она заиста бави тим активностима а-ла-Кортни-Кардашијан?

Трач 2: Спекулације о стајлингу бебе и мајке

Кејт наводно не зна бебин пол, али сајт “Е! online” зна тачно шта ће Кејт понијети у својој торби када крене у болницу: хаљину и папуче, пиџаму, чарапе и мајице (мајица се копча напред, јер је то корисно за прве дане дојења), грудњаке и одјећу коју ће беба и мама обући када буду излазиле из болнице.

Истина: Мајице са дугмићима напред су заиста слатке, али ипак претпостављамо да ће Кејт и краљевска беба напустити болницу одјевене у златне одоре, носећи тијаре. Да, то је баш оно што Кејт и обично носи.

Трач 3: Бијонсе постаје краљевска тетка

Британски “Дејли Мирор” је објавио слиједеће: “Прво дијете Вилијама и Кејт биће 23. рођак Бијонсине ћерке Блу Ајви, према истраживањима предака”.

Истина: Ко ли је то истраживао претке краљева попа и повезивао их са британским краљевским паром?

Трач 4: Будући монарх сам одлучује кад ће да се роди

Краљевско чедо већ је толико напредовало да зна да не треба да дође на свијет док тата игра поло меч. “Дејли мејл” пише: Спекулације да ће се војвоткиња од Кембриџа породити који дан раније, напуштене су након што се испоставило да принц Вилијам планира да игра хуманитарни поло меч у недјељу (14. јула). Изгледа ће бебица стрпљиво сачекати, бар 15. јул, односно да се тата врати са путовања, како би могао да присуствује порођају.

Трач 5: Британија добија принцезу Александру

Беба је дјевојчица и зваће се Александра (средње краљичино име), зато што се тако прича по болници и кладионице широм земље тако кажу.

Истина: Ако буде дјевојчица краљевска беба ће се звати Александра, Шарлот, Елизабет, Дајана или Викторија, а ако буде дијечак Џорџ или Џејмс.

Трач 6: Војвоткиња искључиво једе кари

Кејт се “навукла” на индијску храну, јер наводно кари добро утиче на порођај. Власник продавнице у селу њене породице се излануо и рекао за “Сан” да му је она тражила да јој направи велику количину индијске хране.

Истина: Ово не може бити тачно, јер Кејт не иде у продавнице.

Трач 7: Краљевска беба већ има своја колица украшена драгим камењем

Према “ABC News”, Кејт је снабдjевена цjелокупном беби опремом, укључујући и звијездана колица за бебу The Butaboo Ca,eleon3, специјално издање окићено драгуљима и црнима и бијелим пругама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана