Савјети за љепоту Миранде Кер

Cosmopolitan.hr
Савјети за љепоту Миранде Кер

Ако желите блиставу кожу, косу и одморне очи, рjешење се крије у ономе што пијете ујутру, тако барем тврди Миранда Кер.

Миранда сваког јутра пије шејк и тврди да је управо он заслужан за њен препознатљив, блистави изглед. "Састојци шејка хидратирају, хранљиви су, богати витаминима и минералима", каже лијепа манекенка.

Стручњак за његу љепоте Луис Тир каже да и "обичне" дјевојке, које нису благословене Мирандином љепотом могу у веома кратком периоду видјети промјене на свом лицу уколико почну да се придржавају манекенкиног рецепта.

"Испијање витаминског напитка је одличан начин да почнете нови дан. Овакви шејкови позитивно утичу на пробаву, односно на чишћење организма чиме позитивно утичу на имунитет" објашњава Луис Тир која савјетује да је поред јутарњег шејка треба пити и доста воде.

Ако желите да започнете јутро као Миранда ево рецепта који је прелијепа манекенка објавила на свом блогу.

"За јутарњи натитак користим свјеже исцијеђено кокосово млијеко, кашичицу акаи праха који је извор антиоксиданса, гоџи бобице и спирулину. Битан састојак је и сирови какао прах, који не садржи никакве хемикалије. На крају додам још мало чиа сјеменки које су препуне калцијума и магнезијума а обилују и влакнима", написала је Миранда на свом блогу.

Ако вам Мирандин рецепт звучи прекомпликовано, можете пробати и са једноставним шејковима од сезонског воћа!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана