Сатанистичка црква одговорила на оптужбе да је Леди Гага сатаниста

ГС
Сатанистичка црква одговорила на оптужбе да је Леди Гага сатаниста

Један корисник Твитера изнио је мноштво аргумената у прилог томе да је поп певачица Леди Гага сатаниста.

Корисник Твитера Томи Џи је изнио на свом профилу чак 31 (да, тридесет један) аргумент којим је покушао да “докаже” да је Леди Гага заправо сатаниста, и да је то очигледно.

“Потребно је отприлике три секунда да се на Гуглу пронађе веза између Леди Гаге и сатанизма. Нећу да трошим време на то колико симболизма има у њеним наступима, већ ћу покушати да вам откријем неке мање познате ствари”, започео је.

У следећим објавама, Томи Џи повезује Леди Гагу са испирањем мозга, називајући је “марионетом Илумината”, говорећи да је она “идеалан примјер поп звезде коју контролишу Илуминати”.

Затим напомиње и како неки њени видео-снимци имају 720 милиона прегледа, што значи да она контролише умове милиона људи, а њен ум контролише неко други. Има ту свега и свачега.

Без обзира на то што су ове објаве вероватно и замишљене као нешто што не би требало да се схвати превише озбиљно, занимљиво је, ипак, да се на Твитеру огласила и Сатанистичка црква.

“Потребно је отприлике три секунде да се на Гуглу открије како не постоји никаква веза између онога што си написао и сатанизма, па нећемо да трошимо твоје вријеме како бисмо ти у 20 дијелова објаснили зашто због овога изгледаш као неуки теоретичар завјере”, написали су они на свом налогу на Твитеру.

(Б92)
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана