Сат са Парис Хилтон кошта милион долара

Глас Српске
Сат са Парис Хилтон кошта милион долара

Богаташице и тренд сетерке, сестре Парис и Ники Хилтон, унуке власника ланаца хотела "Хилтон", за сат појављивања на прослави 16. рођендана младе принцезе са средњег истока, одржаној у Кану, добиле су милион долара.

- Ники и Парис су долетјеле у Кан и за то су добиле милион долара. Слављеница је била егзалтирана када је видјела да су сестре Хилтон дошле на њен рођендан - рекао је извор близак принцези.

Сестре Хилтон су се, послије појављивања на слављу које су богато наплатиле, вратиле на годишњи одмор на Ибици.

- Тек смо слетјеле на Ибицу и не могу дочекати да забава почне - написала је Парис у недјељу на свом "Твитер" профилу, преносе таблоиди.

Једна од најконтроверзнијих свјетских богаташица, која је недавно раскинула везу са Сајом Вејтсом, са којим је била у вези годину, не престаје да привлачи пажњу јавности. Тако је недавно, како би пребољела раскид, лумповала са оснивачем "Плејбоја" Хјуом Хефнером.

Aмеричка старлета је блистала на забави у одјећи која никако не приличи њеним годинама. Одјевена као вилинска принцеза, Парис је изгледала прилично смијешно. Ружичасти сатен, перје, тил, као и маска, били су занимљиви само њој.

Парис Хилтон и Сај Вејтс, власник ноћних клубова, почели су да се забављају у августу прошле године, недуго послије њеног раскида са Дагом Рајнхартом.

Иако је старлета недавно изјавила да је пред прву годишњицу забављања "веома срећна" са Вејтсом, пар ипак није прославио годишњицу.

- Сају је било тешко да живи с њом уз медијску пажњу и то је узрок раскида. Нема ту драме, пријатељски су се договорили, једноставно није ишло - додао је неименовани извор близак пјевачици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана