Саши Поповићу погоршано здравствено стање

GS
Саши Поповићу погоршано здравствено стање

Данас почиње снимање нове сезоне "Звезда Гранда", а Саша Поповић биће одустан са снимања.

Наиме, Саша Поповић ће бити одсутан на снимању нове сезоне популарног музичког такмичења “Звезда Гранда”, како је Ђорђе Давид открио због тренутног здравственог стања.

– Салетово тренутно здравствено стање је такво да се неће појавити данас, али очекујемо да ће врло брзо да дође. Он је цијелу сезону припремио маестрално, спаковао је све емисије и очекујемо да ће се врло брзо појавити на снимању – рекао је Ђорђе Давид.

Умјесто Саше Поповића модератор ће бити Воја Недељковић, а иза сцене ће га мијењати Милан Митровић.

Оно што је новина јесте да ће пјевач Драган Којић Кеба бити нови члан жирија овог музичког такмичења.

– Можда су ми Звезде Гранда и недостајале, радујем се неком новом дружењу – рекла је Марија, па изразила своје незадовољство, стањем на музичкој сцени.

– Постоје системске грешке, које би требало да се искористе, неким људима би требало трајно да се забрани да се баве овим послом, а ви да их емитујете и да нам их пласирате, да наша дјеца то уче и упијају, то је много озбиљнија тема. Балканска музика никада није била више у с**њу – рекла је она.

Марија је открила и да јој се систем вриједности у Србији не допада.

– Ми немамо систем вриједности. Потпуно је погрешан, мене као мајку то уопште не радује, пошто оно што нам дјеца, уче, слушају, гледају, чиме их уче, дословно један хорор филм – рекла је Шерифовићка, па прокоментарисала одређене своје колеге.

Подсјетимо, данас почиње снимање 18. сезоне “Звезда Гранда”.

Након двомјесечне љетње паузе, екипа музичког шоу програма поново се окупила у Грандовом студију на Кошутњаку, а чувена седморка наћи ће се у судијској и менторској столици и бирати нове младе наде.

Како је Саша Поповић и најавио пред завршетак прошле сезоне, гледаоце од овог септембра очекују бројне новине.

Креативни директор је током љета најавио сасвим нови систем функционисања у такмичењу, али и друге бројне новине које ће обрадовати гледаоце “Звезда Гранда”, преноси Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана