Саша Поповић тужи Милана Станковића

Глас Српске
Саша Поповић тужи Милана Станковића

Директор "Гранда" Саша Поповић шокиран је новонасталом ситуацијом због јавног наступа Милана Станковића без знања "Гранда" те је хитно сазвао састанак да би донијели одлуку о даљим поступцима према пјевачу. С обзиром на то да Миланов уговор, који је потписао на пет година, истиче 2012., јавним наступом без знања "Гранда" прекршио је једну од тачака, што може дебело да га кошта.

- Поповић је био ван себе када је чуо шта му је Милан урадио иза леђа и одмах је окупио људе из управног одбора "Гранда" и правнике да се консултују о подизању тужбе. Да ствар буде гора, Миланово појављивање у "Aмиџи шоуу" је већ било договорено и све је текло по плану да се пјевач врати "Гранду", зато ће му сада бити затражено да исплати сваки динар који су челници ове продукције уложили у његову каријеру - каже извор близак Поповићу.

Милан је годину дана одбијао наступе које му је заказивао "Гранд", али сада је одлучио да се врати на сцену новим синглом, о чему челници његове матичне куће нису били обавијештени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана