Саша Ковачевић приведен у Америци: Пропао му лет за Карибе?

Агенције
Саша Ковачевић приведен у Америци: Пропао му лет за Карибе?

Када је кренуо на пут у Доминиканску Републику, са братом Радетом и остатком екипе, не би ли екранизовао чак четири пјесме на овој егзотичној дестинацији, Саша Ковачевић није ни слутио какав ће га малер потерати.

“Салета је на аеродрому у Њујорку привела полиција. Дошло је до неке забуне, па су га скинули са редовног лета и одвели у посебну просторију и задржали пар сати, таман да му лет за Доминикану пропадне” открио је извор за “Свет”.

“Уопште му није било свеједно. Питао их је зашто га држе и проверавају, а одговор је био да је то део рутинске контроле и да су пооштрене мере опреза. Убрзо му је полиција вратила документа, саопштила да је све у реду и да може да настави пут”, додаје извор.

“Сале је полудео. Он је перфекциониста. Не воли да касни и врло је одговоран. Морао је да купи нове карте, што увећава трошкове снимања. “Он је одвојио више од 30.000 евра за снимање спотова и није му до бацања пара због грешке аеродромске полиције, али шта је ту је”, закључио је поменути извор, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана