Шарлиз Терон оставила Стјуарта Таунсенда

Глас Српске
Шарлиз Терон оставила Стјуарта Таунсенда

Јужноафричка "оскаровка" Шарлиз Терон (34) раскинула је са ирским глумцем Стјуартом Таунсендом, са којим је скоро деценију била у вези, јавио је Мондо.

Шарлиз и Стјуарт упознали су се на снимању трилера "Траппед" 2001. године. Више пута су истицали да још не планирају брак или дјецу, али је глумац љепотици поклонио драгоцјени прстен из викторијанског доба, који је она увијек носила.
- Никада га не скидам, јер ми га је Стјуарт поклонио као симбол наше љубави - рекла је глумица у једном интервјуу. Међутим, на прошлонедјељном телетону за Хаити, усликана је без прстена, а није га носила ни неколико дана касније на прослави рођендана своје мајке Герде.
Пар је раскинуо током одмора у Мексику, пише "Дејли мејл".
- Шарлиз је схватила да су послије девет година постали као брат и сестра. Стјуарту је раскид сломио срце, али она је била неумољива - рекао је извор близак пару.
Наводно, један од разлога за несугласице била је и чињеница да каријера Теронове цвјета, док Таунсенду никако да крене на филму. Глумац је играо у филмовима "Краљица проклетих" и "Лига изванредних yентлмена", али га је највише погодило то што је послије неколико дана снимања изгубио улогу Aрагорна у трилогији "Господар прстенова". Замијенио га је Виго Мортенсен, јер су продуценти мислили да Таунсенд изгледа превише младо за ту улогу.
Портпарол Шарлиз Терон није дао коментаре на вијест о разлазу пара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана