Шарапова са бугарским тенисером

Агенције
Шарапова са бугарским тенисером

Марија Шарапова је поново заљубљена. Како преносе свјетски медији, лијепа руска тенисерка је у вези с бугарским колегом Григором Димитровим.

Славна тенисерка је била вјерена за кошаркаша Ефеса Сашу Вујачића, али су раскинули. Након те везе Марија је била сама неколико мјесеци, а сада је наводно у вези с младим Бугарином. Занимљиво је да Григора Димитрова зову и бејби Федерер због сличности са чувеним швајцарским тенисером.

Њих двоје су фотографи снимили како се шетају Миланом прошлог мјесеца, а све чешће се прича о њиховој романси.
 

Они за сада ћуте о вези, али нису је демантовали.
- Никад не причам о свом приватном животу - рекао је Димитров, који је тренутно 41. тенисер свјета.
 

Иначе, успјешна тенисерка Марија Шарапова и словеначки кошаркаш Саша Вујачић раскинули су још на прољеће прошле године, а то су крили до септембра. Првобитно је било планирано да се пар узме у новембру.

Марија је за вјеридбу добила дијамантски прстен вредан четврт милиона долара, а занимљиво је да је пред свадбу наводно унајмила тим од 10 адвоката који је требало да саставе предбрачни уговор, будући да се њено богатсво процјењује на нешто више од 25 милиона долара. 

Она такође није жељела да коментарише свој нови љубавни статус и наводну везу с три године млађим бугарским тенисером. Биће занимљиво видети како ће се двоје тенисера понашати на првом заједничком турниру - Аустралијан опену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана