Сара узрок свађе у Реалу

Глас Српске
Сара узрок свађе у Реалу

У позадини нетрпељивости између Кристијана Роналда и већине играча у Реал Мадриду стоји његов сукоб са Икером Касиљасом.

Све је почело послије коментара Касиљасове дјевојке Саре Карбонеро која од ове године прати Реал и Жозеа Муриња за потребе Берлусконијеве ТВ империје. У једној емисији у септембру рекла је да је Кристијано Роналдо "себичњак". Иако је касније пробала да се извуче констатацијом да је то посљедица његове жеље да буде што бољи на терену, изгледа да је овај испад пореметио ствари у Реалу. Роналдо је био веома љут и тражио је да му се у име Саре Карбонеро извини њен момак, Икер Касиљас. Овај је то и учинио, али су односи захладњели.

Предсједник Мадриђана Флорентино Перез организовао је чак и састанак, на коме је пуштен снимак спорне изјаве, а играчи су упозорени да личне размирице оставе по страни. Додуше, медији у Шпанији тврде да је тада изнио и мишљење да је Роналдо у праву. То је окренуло екипу против Роналда. Касиљас је лидер у свлачионици, већина играча га види као неприкосновени ауторитет, а понашање Португалца им иде на живце. Поготово јер старији играчи сматрају да својим понашањем ствара додатан притисак на екипу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана