Сара Џесика плаче због Секса и града

Глас Српске
Сара Џесика плаче због Секса и града

Иако је редитељ Мајкл Патрик Кинг уочи приказивања "Секса и града 2" најавио да од трећег дијела можемо да очекујемо "Секс и град 3" у којем ће "накит летјети око нас те ћемо се измицати летећим ципелама", то се неће остварити.

Наиме, и службено је потврђено да због фијаска који је доживио други наставак филма, никоме не пада на памет да троши новац на још један наставак. Једна од четири главне звијезде филма Сара Џесика Паркер наводно је ову вијест јако тешко примила - у сузама.

Да трећег наставка, ипак, неће бити почело је да се шушка још прије 30 дана. Тада је објављено да су финансијери "Секса и града 2" незадовољни продајом карата за наставак приче о четири славне Њујорчанке.

- Постојало је велико интересовање за "Секс и град" и планирано је снимање трећег наставка, али послије ових бројки, чини се да више ништа од тога неће бити. Из ове приче смо извукли максимално колико смо могли и гледаоци то знају - навео је извор близак филмској екипи која је радила на серији и два филмска издања "Секса и града".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана