Сара Џесика лансира колекцију ципела

Aгенције
Сара Џесика лансира колекцију ципела

Звијезда хит серије "Секс и град" Сара Џесика Паркер одлучила је да сљедеће године лансира своју линију ципела које је креирала у сарадњи са директором компаније "Маноло Бланик".

Холивудска глумица је постала синоним за брендиране ципеле, посебно оне са вртоглавом потпетицом, захваљујући улози Кери Бредшо, заљубљенице у "Бланикову" обућу, у популарној серији па никога не чуди што је сада одлучила да лансира властиту колекцију. Нова линија ципела, које ће носити иницијале Саре Џесике Паркер, биће праћена колекцијом ташни и мантила, а у креирању свих наведених производа глумици помаже Џорџ Малкемус, челник компаније "Маноло Бланик".

- Помало лудо, али мислим да су људи то очекивали од мене, посебно због Кери Бредшо. Биће то нове комбинације боја које се ријетко срећу, прелијепе комбинације за које ћете пожељети да их имате у свом орману - казала је Паркер у изјави за часопис "Вог".

Она је додала да ће ташне бити инспирисане модом 1970-их и 1980-их година.

Колекција "СЈП" ће се продавати, засад, искључиво у Америци, а цијене ће се кретати од 200 долара за балетанке до 700 долара за ташне. Према писању лондонског "Телеграфа", ово није прво глумичино флертовање са свијетом моде. Сара Џесика Паркер је једно вријеме била предсједник и креативни директор модне куће "Халстон херитејџ", познате по томе што облачи велики број холивудских звијезда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана