Сандра Булок оставила мужа због преваре

Глас Српске
Сандра Булок оставила мужа због преваре

Оскаровка Сандра Булок отказала је појављивање на лондонској премијери филма "The Blind Side" због брачних проблема и иселила се из куће коју дијели са мужем Џесијем Џејмсом, објавили су амерички медији.


Неименовани извор рекао је часопису "Пипл" да се глумица из куће на југу Калифорније иселила у понедјељак.

Модел за тетоваже Мишел Макги, познатија као Бомбшел, изјавила је листу "Ин тач викли" да је била у вишемјесечној вези са Џесијем Џејмсом док је Сандра Булок 2009. снимала филм "The Blind Side"

Веза је, како је испричала, почела када је Џејмсу послала захтјев за пријатељство на једној друштвеној мрежи на интернету, надајући се да ће наступити у његовој телевизијској емисији. Мишел Макги каже да је вјеровала да је Џејмс разведен.

- Никада се не бих зближила са њим да сам мислила да је ожењен - тврди Мишел.
Булокова је у сриједу издала саопштење у којем је навела да путовање у Лондону отказује "из неочекиваних приватних разлога".

Сандра и Џејмс упознали су се 2004. на снимању његове емисије "Monster Garage" телевизије Дискавери. Вјенчали су се годину касније, у јулу 2005. на ранчу недалеко од Санта Барбаре у присуству 300 гостију.

Краљица тетоважа и старлета Бомбшел испричала је да је са мужем Сандре Булок имала дивљи секс током 11 мјесеци.
Она додаје да јој је Џејмс тврдио да више није са Сандром у браку. Љубавници су се налазили најмање два пута седмично и то у кући у којој Џејмс дијели брачни кревет са Сандром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана