Шаман који жени норвешку принцезу тврди да је устао из мртвих

ГС
Шаман који жени норвешку принцезу тврди да је устао из мртвих

Норвешка принцеза Марта Луиз ускоро ће на прекрасном фјорду у својој родној земљи стати пред олтар и изрећи судбоносно "да" свом заручнику, шаману Дуреку Верету.

Иако на прву нису били уз њу, на вјенчању ће присуствовати и цијела норвешка краљевска обитељ.

- Узбуђени смо што се Дурек Верет придружио обитељи и веселимо се прослави великог дана с њима. Желимо Марти и Дуреку све најбоље, рекли су норвешки краљ и краљица у изјави.

У позивницама је наведено и како фотографисање свадбе неће бити допуштено, али и како ће на вјенчању младенце и госте забављати популарна група Блек Ајд Пис. Такође, шушка се да би због њиховог вјенчања у Норвешку могао доћи и музичар Стиви Вондер.

Иначе, 52-годишња принцеза Марта је 2022. године због везе са шаманом одлучила напустити своје мјесто радне чланице краљевске обитељи, понајвише због несугласица њене обитељи с контроверзним ставовима њеног будућег супруга.

Он себе декларише као бисексуалну особу, а мишљења је да дјеца добијају рак ако су несретна и незадовољна.

Такође, холивудски гуру, који себе описује као "шамана 6. генерације" - тврди да је ускрснуо из мртвих и да је предвидио нападе 11. септембра у Сједињеним Државама двије године прије него што су се догодили.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана