Салма Хајек пркоси годинама изгледом у бикинију: Издање достојно насловнице

ГС
Foto: Танјуг/АП

Салма Хајек са својим пратиоцима на Инстаграму подијелила је фотографије с одмора, а на снимцима на којима позира без шминке и у дводијелном купаћем костиму поново је изненадила изгледом који пркоси њеним годинама.

Мексичко-америчка глумица објавила је неколико фотографија на којима у жутом бикинију позира уз океан, а својим обожаватељима признала је да се захваљујући томе осјећа "обновљено".

"Сваки пут када желим да се осјетим обновљеном, скочим у океан", написала је уз објаву.

 

Њен невјероватан изглед у 56-години не престаје да задивљује јавност, због чега је добила низ комплимената, а америчка продуцентица Хедер Пери закључила да је ово издање достојно насловнице Sports Illustrated магазина.

Хајек је раније открила тајни састојак који је заслужан за њен младолик изглед у шестој деценији живота, преноси Кликс.

"Користим екстракт коре тепезкохуите стабла, који се у Мексику користи за лијечење опекотина зато што у потпуности регенерише кожу. У Сједињеним Америчким Државама га нико не користи", рекла је за магазин Еllе. Додала је да га је донијела у једну лабораторију у Америци и да су истраживачи били изненађени позитивним резултатима.

"Упитали су се како је могуће да га нико не користи. Захваљујући овом екстракту немам потребу за ботоксом нити филерима", казала је тада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана