Салма Хајек испричала како ју је Трамп мувао

Агенције
Салма Хајек испричала како ју је Трамп мувао

Глумица Салма Хајек раније је признала да је једном одбила да изађе са Доналдом Трампом, а сада је објаснила и како се то десило.

Она је у емисији "The Daily Show " са Тревором Ноом испричала како је садашњи предсjедник Америке покушао да је освоји, иако она није била слободна.


Према њеним ријечима, све је почело на једној вечери на којој је Трамп сједио поред ње. Пошто је захладнило, он ју је огрнуо својим капутом.

"Окренула сам се, а мој дечко с којим сам била је поздравио Трампа", каже Салма. "Трамп је рекао да му је жао, јер га није примјетио и да ме је огрнуо зато што је видио да ми је хладно и наставио да прича с мојим дечком".

Глумица каже да је садашњи предсједник тада позвао пар у свој хотел у Атлантик Ситију и тражио њихове бројеве телефона. Међутим, он никад није позвао Салминог дечка, него директно глумицу.

"Питао ме је да изађемо, а ја сам му рекла: 'А шта је с мојим дечком? Јесам ли ја луда? Да ли ме ти питаш да изађемо? Знаш да имам дечка", испричала је глумица додајући да јој је Трамп одговорио да дечко није довољно добар за њу. "Он је небитан, није довољно велики за тебе. Мораш да изађеш са мном", рекао је наводно Трамп.

Водитељ се нашалио да је Трамп био у праву будући да Салма није остала с тим дечком. Она се касније удала за француског милијардера Франсоа-Анрија Пиноа, с којим има десетогодишњу ћерку Валентину Палому.

Раније је Салма испричала како је Трамп подметнуо лажну причу о њој једном Таблоиду и да је као разлог због ког није изашао с њом навео то што је "ниска".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана