Шакира открила тајну витке линије

Aгенције
Шакира открила тајну витке линије

Поп звијезда Шакира (36) открила је тајну својих трбушњака којима се дичи само неколико мјесеци пошто је родила сина.

Иако је прије само седам мјесеци са фудбалером Жераром Пикеом добила сина Милана, популарна пјевачица се фотографисала за "Self" магазин и показала савршену фигуру. Ова колумбијска љепотица била је у страху да ће послије порођаја личити на шар-пеја, а да јој се страхови нису обистинили може се видјети на насловници "Self" магазина. Пјевачица је открила и тајну њене витке линије - наиме, она је током трудноће пет пута седмично ишла на часове зумбе. Шакира иначе планира да објави нови албум у новембру, чије је снимање морала да одгоди због трудноће.

Пјевачица је рођена 2. фебруара 1977. у Колумбији, а Шакира на арапском значи "грациозна жена". Кћерка је Колумбијке и Либанца, а поријекло јој се касније одразило и на пјесме и музику.

Са 13 година Шакира је снимила први албум који се звао "Magia", и већ тада се показао њен таленат и умијеће у музици. Тај албум је био компилација њених пјесама које је написала у периоду од 8. до 13. године. На националном такмичењу талената наступала је кад је имала десет година, а послије тог албума изабрана је да представља своју земљу на фестивалу у Шпанији. Али пошто је била млађа од 16 година није наступала као такмичар. Послије тога је објавила свој други албум под називом "Peligro". Шакира је освојила много награда, међу којима се налази и неколико "Гремија". Она је своје пјесме објавила на четири језика, међу којима је и енглески.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана