Шакира одушевљена српским специјалитетима

Глас Српске
Шакира одушевљена српским специјалитетима

Иако је колумбијска звијезда Шакира, која је синоћ одржала концерт у Београдској арени, позната по томе што редовно вјежба и строго води рачуна о исхрани, нарочито о уношењу масти у организам, није успјела да одоли српским специјалитетима, па је тако за доручак јела проју са пуномасним кајмаком.

Осим тога, како наводе српски медији, поп звијезда је тражила да проба и ајвар који јој се изузетно допао, па је чак тражила теглу овог производа да понесе са собом.

- Када се пробудила, очигледно је ријешила да на тренутак заборави здрав живот и калорије које ће унијети, па је тако тражила неки српски специјалитет за доручак. Донијета јој је врућа проја и кајмак за које гости хотела кажу да је феноменалан, што је и Шакира потврдила јер је појела цијелу порцију. Осим овога, наручила је и ајвар, којим је била толико одушевљена да је тражила теглу да понесе - каже извор из хотела "Хајат", у коме је ова звијезда смјештена.

Иначе, Шакира је требало у недјељу да иде у обилазак Београда, али је одустала од те намјере због лошег времена.

Оно што је позната Колумбијка захтијевала када је стигла на аеродром "Никола Тесла" било је наоружано обезбјеђење које ће је пратити све вријеме док није у својој хотелској соби. Лимузине су јој на располагању 24 сата све до њеног одласка из Србије, али их није искористила.

Листа захтјева које је Колумбијка имала приликом свог доласка није била претјерано захтјевна што се хране тиче, али говори доста о начину исхране који Шакира практикује.

На дан самог концерта пјевачици ће храну спремати њен лични кувар, а на њеној листи захтјева су се између осталог нашли печена пилетина, бифтек, гриловани морски плодови, чорба од сочива, мандарине, лубеница, различите врсте зелених салата и грчка салата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана