Шакира објавила нову пjесму и спот "Copa Vacia "

Танјуг
Шакира објавила нову пjесму и спот "Copa Vacia "

ЊУЈОРК – Колумбијска поп певачица Шакираје објавила нови сингл " Copa Vacia на коме јој гостује колега музичар Мануел Туризо, за компанију "Columbio Rеcords" из Њујорка.

Пјесму прати визуелно атрактиван музички видео спот који су заједно режирали управо Шакира и њен дугогодишњи сарадник Jaume de la Iguana.

Осим на МТВ каналу, нови Шакирин спот премијерно је емитован и на њујоршким Paramoynt Times Square билбордима.

Мануел Туризо Запата је колумбијски певач рођен и одрастао у Монтерији, који је почео да се бави музиком са само 13 година, а деби албум "АДН" снимио је 2019. године.

Шакира је током ове године већ доживела огроман успех синглом "Music Sešions Vol. 53” са аргентинским ди-џеј извођачем и продуцентом Биарап-ом, чије је право име Гонзало Џулијан Конде.

Тада је Шакира ушла у историју поп музике када је направила више тријумфа: дебитовала је на првом месту глобалне листе синглова, при чему је постигла 14 светских рекорда. Хит " Music Sešions Vol. 53" је тако постао најстримованија песма у једном дану, уједно и најстримованија нумера на шпанском језику у дану, пета песма на свету са најуспешнијом премијером.

Такође је постала и песма која је премашила рекорд чувеног сервиса "Спотифy", јер је за 24 часа достигнуто чак 14 милиона стримова, а каналу 52 милиона прегледа.

Шакира и Бизарап су извели песму у чувеном шоу програм "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon ", а њихов наступ је најгледанији музички клип у историји ове емисије.

Током јула, Шакира је објавила сингл “Acrostico”, огољену, клавирску баладу у којој је својим заводљивим гласом показала сирове личне емоције, а снимила је и видео спот.

Славна певачица је глобална икона, јер је прва поп певачица која је имала два "Глобал Топ 50#1" синглова на Спотифy-у, а ове године је била истовремено на #1 Биллбоард 200 листе и Биллбоард Хот 100 листе синглова.

Као певачица која пева на енглеском и на матерњем језику, заслужна је и за два најбоље позиционирана сингла отпевана на шпанском језику, од стране певачице на Биллбоард Хот 100 листи, са песмама “SešionsС53” и “TQG”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана