Шакира: Мајчинство је лијепо и тешко

Aгенције
Шакира: Мајчинство је лијепо и тешко

Насловну страну модног магазина "Elle" за јул 2013. краси Шакира. Ова 36-годишња љепотица искрено је проговорила о вези са Жераром Пикеом, као и о мајчинству.

Иако је прије неколико мјесеци родила свог сина Милана, Шакира изгледа одлично. Витка, мршава и неодољиво секси смијеши се са насловне стране модног магазина "Elle". Али осим лијепих фотографија, Шакира је читаоцима овог магазина поклонила и велики интервју у којем се распричала о љубави и родитељству.

- Пике и ја имамо свој свијет, то је здраво за нашу везу. Знам да је са мном јер ме воли, а не због интереса. Љубав нас уједињује. Ништа му друго не могу понудити осим себе - рекла је лијепа пјевачица о свом партнеру.

Пуно оштрија и искренија Шакира је била о питању мајчинства.

- Мислим да ћу то радити до краја живота. Неки мајчинство доживљавају јако идилично, али то је и мучење. У ствари је и пријатност и бол у једном - каже Шакира.

Међутим, Шакира је ипак стигла да обавља и свој посао. Осим што снима нови албум, учествује као члан жирија у шоуу "The Voice ".

Шакира је рођена 2. фебруара 1977. године у Колумбији. Њено име на арапском значи "грациозна жена". Први албум снимила је са 13 година. Освојила је бројне награде међу којима се налази и неколико "Гремија".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана