Шакира игра у кући фудбал са Пикеом

Г.С.
Шакира игра у кући фудбал са Пикеом

Мегапопуларна колумбијска пјевачица Шакира одавно пуни и спортске новинске ступце због романсе са фудбалером Барселоне и шпанске репрезентације Жераром Пикеом.

Тим поводом она је дала интервју за сајт Свјетске фудбалске федерације (FIFA), у којем је признала да често код куће воли да "одигра који пас" са својим изабраником.

- Боље ми иде пјевање од играња фудбала! Жерар често код куће покуша да ми дода лопту, али се још увијек не сналазим најбоље. Све је ствар напорног рада - рекла је Шакира.

Она додаје да је на примјеру Пикеа увидјела колико је тешко бити професионални спортиста.

- Мишљења сам да је ментална снага најважнија. Бити спортиста, у овом случају фудбалер, јако је стресан посао. Не ради се само о трчању и шутирању лопте, као што многи мисле. Схватам ја да се он бави послом који захтијева много одрицања, дисциплине, посвећености, тимског рада, што је доста другачије од онога што ја радим. Управо због тога се трудим да имам разумијевања и подржим га у свему што ради. Ипак, често се са утакмице врати крвавији него да је ишао у рат, као да је војник. Ваљда зато Каталонци зову Барсу "више од клуба" - објашњава колумбијска љепотица и поручује да сада има стрпљења да одгледа цијелу утакмицу, чак и ако Пике не игра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана