Шакира и Пике су дјеци дали српска имена и годинама се сви питају зашто: Ево који је прави разлог за то

ГС
Шакира и Пике су дјеци дали српска имена и годинама се сви питају зашто: Ево који је прави разлог за то

Шакира и Пике су већ мјесецима главна тема у медијима, непрестано се о њима пише, а и о њиховој дјеци.

Страни сајтови су већ писали о дјеци, а многе посебно интересује како изгледа породична динамика након развода славног пара. Иако се мало зна о Шакириним и Пикеовим синовима, њихова српска имена од рођења интригирају домаћу јавност, а ево неколико теорија о томе зашто је овај славни пар дјеци дао баш православна имена.

Старији Милан, рођен је у јануару 2013. године, а млађи Саша две године касније и од тада је посебну пажњу код нас привукло то што је славни пар за своју децу одабрао православна имена, а постоји неколико теорија о томе зашто су се за то одлучили.

Појединци тврде да је Шакирин отац Вилијан Мебарак Чадид рођен у Либану, католик по рођењу, заправо потомак једног православног Македонца.

Други, пак, имају другачије тврдње. Према њима, певачицин отац је одрастао у граду Зале у Либану, где су већину становништва чинили православни Грци и Сиријци који су веома утицали на Вилијана и његову ћерку.

Пјевачица је недавно ухваћена док је шетала Барселоном са синовима Миланом и Сашом. Држала их је нежно за руке и у пар наврата тешила док је и сама изгледала утучено и замишљено. Док се она брине за дјецу, Жерард Пике је виђен како се проводи и љубака с мистериозном плавушом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана