Шакил ОНил - Зовите ме црни Мајкл Чавић

Глас Српске
Шакил ОНил - Зовите ме црни Мајкл Чавић

Звијезда NBA екипе, Кливленд Кавалирса, легендарни Шакил О'Нил био је домаћин најбржем пливачу данашњице Мајклу Фелпсу, у свом ријалити шоу програму "Шек против...".

Мјесто окршаја двојице славних спортиста био је Фелпсов родни град Балтимор. У првој трци, горостасни центар је био бржи, али је при томе имао "малу" предност, он је требало да преплива дупло краћу дионицу од вишеструког олимпијског и свјетског шампиона. Недуго затим, Фелпс му се реванширао на нешто дужој раздаљини, па је побједника одлучила трећа, посљедња трка, у којој су оба такмичара скинула одијела и у базен ускочили у купаћим гаћицама.

У веома драматичној трци, попут оних између Милорада Чавића и Aмериканца у Пекингу и Риму, Шек је водио већим дијелом, али је Фелпс, баш као на Олимпијским играма у Пекингу, у посљедњим метрима потврдио надимак Aквамен.

- Од сада ме зовите црни Мајкл Чавић - било је прво што је рекао Шек по изласку из базена, алудирајући на српског пливача, а водитељи програма исправили су га подсјећајући да је ријеч о Милораду, а не о Мајклу. Ипак, јасно је било на кога је мислио некадашњи центар Орланда, Лејкерса, Мајамија и Феникса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана