Сајрусова не жели више на црвени тепих

Агенције
Сајрусова не жели више на црвени тепих

Пјевачица Мајли Сајрус већ мјесецима није крочила на црвени тепих било каквог јавног догађаја, а ако је судити према недавном интервјуу који је дала за магазин "Ел", више је ни на једној премијери нећемо гледати.

- Морала сам да се појавим на премијери филма "А Very Murray Christmas", али више никада нећу бити на црвеном тепиху. Зашто бих ја била на тепиху црвене боје, када људи у свијету гладују? Зато што сам "битна"? Зато што сам "позната"? То једноставно нисам ја. За мене је то попут скеча и параде кича, као "Зооландер" - рекла је пјевачица.

Ова њена изјава одушевила је велики дио јавности, али и њене фанове. За оне које не знају, премијера филма "А Very Murray Christmas" одржана је чак 4. децембра прошле године, па је очигледно да се Сајрусова придржава своје одлуке.

Међутим, то никако не значи да се стиди камера. Штавише, свакодневно објављује фотографије на друштвеној мрежи "Инстаграм", али признаје да не планира да отвори и "Снепчет" профил.

- Не знам како да га користим. Осјећам се као старомодна бакица, јер не пратим те нове трендове - рекла је Сајрусова кроз смијех.

Иако је често умјела да шокира својим непримјереним понашањем, њени фанови су се сложили да их је одушевила оваквим одговорима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана