Сајентолози пронашли дјевојку за Круза

Aгенције
Сајентолози пронашли дјевојку за Круза

Послије трачева да се Том Круз послије развода од Кејти Холмс удаљио од Сајентолошке цркве, холивудски глумац је на гала вечери ове контроверзне секте провео вече у друштву младе дјевојке која такође припада овој цркви, јавиле су агенције.

Том Круз је био почасни гост на раскошној вечери коју је организовао његов кум и вођа Сајентолошке цркве Дејвиц Мискавиг.

Својим појављивањем на вечери, Круз је демантовао све тврдње да је спреман да се одрекне вјере због Кејти Холмс и Сури.

Глумац је, иначе, отказао сва снимања на филму "Алл џоу неед ис килл", да би присуствовао овој вечери, организованој у британском сједишту цркве.

Око 2.500 гостију платило је до 2.000 евра како би уживало у друштву холивудске звијезде на 28. традиционалној сајентолошкој гала вечери.

- Том је био у друштву дјевојке кратке црне косе обучене у црвену баршунасту хаљину. Сједио је за столом у ВИП зони, а многи су му гости послије вечере пришли и руковали се с њим - рекао је један гост.

- Изгледао је као да се осјећа пријатно у друштву, као да је код куће и ведро је устао да би заједно са осталим гостима отпјевао сајентолошку химну. Отишао је мало раније него остали гости - испричао је човјек који је присуствовао вечери.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана