Сајентологија више није у моди: Звијезде се окрећу секти ордо темпли оријентс

Агенције
Сајентологија више није у моди: Звијезде се окрећу секти ордо темпли оријентс

Након сајентологије, холивудске звијезде се све чешће окрећу секти "ордо темпли оријентс" (скраћено ОТО), чијим се оснивачем сматра Алистер Кроули. Њене присталице су Џеј Зи, Пичиз Гелдоф, Џими Пејџ и многи други.

Наиме, ријеч је о сатанистичком секс култу, по коме се сваки дан истражују сексуални пориви како би се постигла смиреност у животу.  

Мото ове секте је "ради шта год хоћес", а врхунци илузија се догађају под утицајем тешких опојних дрога попут опијума, кокаина, хероина и метамфетамина.  

Иако су сви чланови тајни, Џими Пејџ је јавно говорио да је члан ове групе и алудирао је на све своје фанове како би и они требало да се придруже.  

Репер Џеј Зи је такође у центру пажње посљедњих дана, јер се све више сматра да је и он припадник не само ове секте већ и најпознатије масонске групе на свијету "Илумината".  

О томе могу да свједоче потези које прави, попут ношења мајица са натписима овога култа као и неки од најновијих спотова у којима се јасно виде знаци ове масонске групе.  

У посљедње вријеме се прича како све више познатих личности прелази из сајентологије у ОТО, првенствено зато што није потребно да се плаћају астрономске цијене за чланарине, а и као савршено рејшење за привремени бијег из бурног живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана