Сахранили га живог: Реперу на друштвеним мрежама поручују да почива у миру

Г.С.
Сахранили га живог: Реперу на друштвеним мрежама поручују да почива у миру

Изгледа да се дугој листи бизарних ствари које су се десиле 2020. години додаје још један догађај. Хаштаг “RIP Eminem” (“Почивај у миру, Еминем”) постао је виралан на Твитеру без много објашњења.

Заједница хип-хопа и музике била је узнемирена након што је овај хаштаг покренут на Твитеру и даље је један од главних тема на овој платформи. Међутим, објашњење зашто је виралан још није познато, јер, колико знамо, Еминем је жив и здрав.

Ни репер нити чланови његовог тима нису издали саопштење како је репер и гдjе се налази, али медији претпостављају да му се ништа није десило.

Једна од теорија везаних за ову појаву је и твит који је ове недjеље објаиво корисник Твитера са надимком “"Levicumsock. Тај профил је имао кратку објаву: “Убио сам Еминема.”

Корисников налог је од тада постао приватан, али овај твит је можда у уторак изазвао лавину #RIPEminem одговора. Није потврђено да је овај твит био покретач за овај чудни тренд, међутим, према различитим изворима, овај корисник Твитера објавио је бројне објаве са #RIPEminem хаштагом пре него што је “закључао” свој профил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана