Сада и званично: Разводе се Џенифер Лопез и Бен Афлек

Телеграф
Сада и званично: Разводе се Џенифер Лопез и Бен Афлек

Холивудске звијезде Џенифер Лопез и Бен Афлек разводе се након двије године брака, пише "BBC".

Лопез је поднијела захтјев за развод у уторак у Вишем суду округа Лос Анђелес, према судским документима у које је имао увид "BBC".

Пар, који су таблоиди прозвали "Бенифер", званично се вјенчао у Лас Вегасу у јулу 2022. године, а сљедећег мјесеца одржали су већу свадбену церемонију у Џорџији.

Њихова романса почела је након што су се упознали док су радили на сету криминалистичког филма из 2003. године "Гигли". Првобитно су планирали да се вјенчају те године, али су прекинули своју везу почетком 2004.

Скоро двије деценије касније, обновили су своју везу.

"Љубав је прелијепа. И испоставило се да је љубав стрпљива. Двадесет година стрпљива," рекла је Лопез 2022. године након што је најавила вјенчање у Лас Вегасу.

"BBC" је контактирао њихове представнике за коментар.

Судски документ у случају наводи да Лопез или њен адвокат морају обавијестити Афлека копијом њеног захтјева за развод брака.

Медијски извјештаји указују на то да Лопез, која је правно промијенила презиме у Афлек, није навела никакве детаље о предбрачном уговору у свом захтјеву за развод.

Документ поднијет Вишем суду у Лос Анђелесу у овом случају наводи да и Лопез (55) и Афлек (52) морају подијелити финансијске информације, укључујући своје тренутне приходе, трошкове, имовину и дугове.

Документ наводи да су обоје обавезни да објелодане све промјене у својим финансијама "док се не постигне коначан договор о свим финансијским питањима у случају."

Суд је дао Лопез 60 дана да поднесе финансијски извјештај, а Афлек ће имати још 60 дана након што она достави своје информације да уради исто.

Поднесак наводи да, уколико било ко од њих не пријави или не ажурира финансијске информације, то може резултирати судском казном.

Мјесецима се спекулише о њиховом односу. Наводно су ставили на продају своју вилу у Беверли Хилсу за 65 милиона долара и виђани су одвојено без бурми.

Афлек, двоструки добитник Оскара, претходно је био у браку са глумицом Џенифер Гарнер, коју је упознао на сету филма из 2001. године "Pearl Harbor". Развели су се 2015. године након десет година брака и имају троје дјеце.

Лопез је била удата четири пута, прво за конобара кубанског поријекла Ојанија Ноу од 1997-98; затим за њеног бившег плесача Криса Џада од 2001-03; и за пјевача Марка Ентонија, са којим има близанце, од 2004-14.

Пјевачица и глумица, позната као Џеј Ло, такође је била вјерена за звијезду Њујорк Јенкија Алекса Родригеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана