Са голим дјевојкама Ештон уживао у џакузију

Глас Српске
Са голим дјевојкама Ештон уживао у џакузију

Ештон Кучер и Деми Мур требало је да 24. септембра прославе шесту годишњицу брака, али док је Деми чекала супруга да дође кући, он се забављао без ње.

Док је лежао у џакузију са четири дјевојке, Ештон (33) је викао да хоће још вотке, тврди свједок који је био присутан током забаве на дан када је глумац наводно варао своју супругу Деми Мур (48).

Умјесто прославе годишњице, глумац је уживао у друштву 23-годишње Саре Леал, са којом је, наводно, провео ноћ у апартману "Хард рок" хотела у Лас Вегасу.

Детаљи ове забаве до медија су доспјели преко једне од неколико дјевојака које су уживале са глумцем у луксузном апартману. Дјевојка му је јавила гдје је, па је он стигао по њу и ушао у апартман након што га је чувар пустио. Како је рекао, Ештон је и њега позвао да им се придружи у џакузију.

- Они су сви били голи. Након што су остали напустили апартман, са Ештоном је остала Сара, која и даље тврди да су њих двоје спавали - тврди момак једне од дјевојака.

Наводе о Ештоновој превари глумачки пар још није коментарисао.

Ештон Кучер и Деми Мур прије два дана су посјетили Кабала центар у Лос Aнђелесу како би спасили брак. Том приликом обоје су носили вјенчано прстење. Према ријечима једног од свједока, глумци су дошли одвојено, а центар су напустили заједно.

Кабала је заснована на јеврејској вјери, а управо на дан када су супружници посјетили центар слави се јеврејски празник Рош Хашанах, односно дан када према њиховом вјеровању вјерници могу да "оперу своје гријехе". Супружници су сљедбеници кабале, а 2005. године вјенчали су се према древном кабалистичком обреду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана