Са 16 је била у затвору, а онда се појавио он

Агенције
Са 16 је била у затвору, а онда се појавио он

Захваљујући познанству и вези са 27 година старијим милијардером, Елена је успjела да у потпуности искорени лоше ствари из живота и посвети се каријери и дjеци.

Руска манекенка Елена Перминова годинама је актуелна на модној сцени а осим на писти, пажњу осваја, гдjе год да се појави.


Ипак, оно што највише интригира је њен приватан живот, односно веза са 27 година старијим милијардером Александром Лебедевом, са којим има троје дjеце. Иако води живот из бајке, Елена је више пута говорила о својој прошлости, која није била нимало сјајна…

Као тинејџерка, она је упала у лоше друштво, а због диловања дроге готово да је завршила на служењу затворске казне. Детаљи нису најпознатији, али Елена је открила неке појединости.

Како каже, одрастала је у сиромашној породици у Новосибирску, због чега је са 16 година решила да напусти кућу. Веза са дилером и лоше друштво довели су је до затвора, када јој је једину помоћ понудио бивши КГБ агент Лебедев.

Иако је сарађивала с полицијом и дала им све информације које су тражили, није била заштићена.

"Сарађивала је с њима, али скоро је убијена", рекао је Лебедев за магазин "Тајм".

Дилер којег је одала претио јој је смрћу, а полиција није могла да јој пружи заштиту, па је ускочио Лебедев, који је добио писмо од њеног оца и одлучио да јој помогне.

Ангажовао је доброг адоваката, који ју је спасао затворске казне, због чега га је Елена назвала својим анђелом чуваром.

Она је касније започела каријеру у моделингу и урадила први сет фотографија за магазин "Плејбој".

То ју је увело на велика врата високе модне сцене, а паралелно са грађењем каријере, Елена је студирала економију у Москви.

Онда је почела и бајковита романса са Лебедевом, медијским могулом и једним од власника листа "Новаја газета", кога је "Форбс" прије пет година прогласио једним од најбогатијих руских бизнисмена.

Данас срећан пар има троје дјеце и живи мирним животом, уживајући у пецању и породичним стварима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана