Руже, вино и љубав на Евросонгу: Норвежанин "полудио" за Азербејџанком

ГС
Руже, вино и љубав на Евросонгу: Норвежанин "полудио" за Азербејџанком

Потенцијалну љубавну причу започео је Норвежанин, који је пјевачици посветио неколико пјесама које је снимио у Ротердаму. Она је њему оставила тајну поруку.

Многим пјевачима Евросонг је важна тачка у каријери, која их усмјери даље. Али има и оних који, осим музичких успјеха, уз то добију и нешто више.

Наиме, норвешки представник Андреас Хаукеланд, познатији као Тикс, и Ефенди, представница Азербејџана, већ данима посвећују објаве на друштвеним мрежама једно другоме.

Потенцијалну љубавну причу започео је Норвежанин, који је пјевачици посветио неколико пјесама које је снимио у Ротердаму.

"Евровизијска љубавна пјесма посвећена Азербејџану. Означите некога ко би требало ово да чује, савјет: Њено име почиње с Е", написао је у објави Тикс, притом мислећи на Ефенди.

Романтични Тикс идућег дана је Ефенди даровао букет ружа с поруком "Моје срце је твоје", а она му је заузврат поклонила боцу вина и њен потписан постер.

Поклоне је показао пратиоцима, уз опис "О мој боже... Који је следећи корак?"

Упорни Норвежанин не пропушта да коментарише сваку њену објаву с емотиконом срца, док је прије јучерашњег наступа написао: "Срећно, анђеле".

Финале је за неколико дана, а хоће ли њихов однос прерасти у нешто више – само они знају, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана