Руски младенци, а свадба у Америци: Судбоносном да свједочила и Лејди Гага

Агенције
Руски младенци, а свадба у Америци: Судбоносном да свједочила и Лејди Гага

Захваљујући самом мјесту одржавања церемоније, торти, декорацији и наступу америчке поп звијезде, ова свадба заслужује да се нађе на листи 10 најлуксузнијих.

Лолита Османова и Гаспар Авдолиан, дјеца познатих руских бизнисмена вјенчали су се у познатом Долби театру, у Лос Анђелесу, гдје се сваке године одржава додела Оскара.


Цвијеће које је прекривало салу коштало је према писању руског магазина "Комсомолскаја Правда" пола милиона долара.

Прелијепа млада Лолита, иначе ћерка познатог тајкуна Елдар Османова носила је вјенчаницу са чипканим и цвјетним детаљима и дугачак вео који је падао до пода.

Ову хаљину је специјално за њу креирао либански дизајнер Зухаир Мурад.

Након што је прошетала златним тепихом ка олтару и изговорила судбоносно "да", Лолита се пресвукла у једноставну вјенчаницу која прати линију тијела, а подсјећа на моду која је обиљежила 40-те године прошлог вијека.

Најспектакуларнији дио представљаљало је испробавање торте од десет спратова, коју су претходно младожења Гаспар и млада Лолита заједно исјекли. То је био знак да је вријеме за шампањац и забаву која је трајала сатима.

Овој луксузној свадби присуствовао је велики број познатих и утицајних људи из Русије, а госте је забављала америчка пјевачица Лејди Гага. Руски новинари који су пратили дешавање пренијели су све детаље, а највише их је импресионирао сам пријем гостију.

На степеницама декорисаним цвијећем, госте су сачекали виолинисти, а на реперторару је била класична музика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана