Руси у Лондону богатији и од енглеске краљице

Blic.rs
Руси у Лондону богатији и од енглеске краљице

Од 16. фебруара Fox Life вас кроз емисију „Упознајте Русе", сваке недеље у 21.50, одводи у запањујући свијет „Москве-на-Темзи", свијет невјероватног богатства и необичних ликова.

Упознаћете запањујуће људе са невјероватним животним причама, људе који се купају у луксузу, обилазе ексклузивне догађаје и путују искључиво приватним авионима.

Ипак, „обични" Руси који живе у Лондону прибојавају се да ће овај риалити лоше утицати на британску јавност и подстаћи стварање нових стереотипа о њима као „примитивцима са лошим укусом". Ево неких од њих.
 

Маша Погрењак
Претендује на то да буде руска Викторија Бекам. Она је дизајнерка удата за Павела, фудбалера Рединга. Пар живи у пентхаусу у Челсију, а када има обавезе на црвеном тепиху, плаћа авионске карте својим родитељима да дођу из Русије да им причувају дјецу.


Камалија
Она је украјинска поп звијезда и бивша мис свијета удата за пакистанско-украјинског милијардера Захура који је инвестирао 20 милиона долара у њену каријеру. До сада је снимила 80 пјесама и каже да јој је крајњи циљ да „примора Леди Гагу да оде у превремену пензију". Открива да јој је супруг једном купио јахту дугачку 25 метара „без посебног разлога", а за лијеп тен препоручује купање у шампањцу.
 

Димитриј Оскин
Модни фотограф Димитриј Оскин је одлучио да побјегне у Лондон због антигеј атмосфере у Русији. У родном Санкт Петербургу ризиковао је да буде кажњен са 10.000 фунти за јавно показивање њежности према партнеру истог пола, али у Британији он је у браку са неурологом и ужива у гламурозном животу.


Мариника Смирнова
Доселила се у Лондон 2009. када је њен ускоро бивши супруг олигарх дошао у сукоб са Путиновим режимом. Она је једном киднапована и бачена на пут изван Москве и, природно, осјећа се много сигурније у британској престоници, парадирајући у бунди вриједној 100.000 фунти.


Катја Елизарова
Њен прадеда се оженио Лењиновом сестром, за себе каже да је супермодел и глумица. Радила је као манекенка за куће „Шанел" и „Версаће", али сада највише зарађује као муза руског дизајнера, милијардера Леона Макса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана