Руби спавала са Кристијаном Роналдом за 4.000 евра

Глас Српске
Руби спавала са Кристијаном Роналдом за 4.000 евра

Руби, мароканска тинејџерка због које ће се италијански премијер Силвио Берлускони наћи на оптуженичкој клупи, признала је да је спавала са Кристијаном Роналдом за 4.000 евра када је имала 17 година.

Карима ел Махруг открила је у истрази која се води против италијанског премијера да је спавала са Кристијаном Роналдом када је имала 17 година и да јој је фудбалер за "услуге" платио четири хиљаде евра.

Мароканска тинејџерка је признала да је спавала са Кристијаном након што су поједине Берлусконијеве колеге политичари повели расправу о "дуплим стандардима", односно чињеници да се "против Роналда не води истрага, а он је платио Руби за секс када је имала 17 година".

Трбушна плесачица је признала у истрази да је за секс са Роналдом примила четири хиљаде евра, али и да је "била изнервирана његовим понашањем".

- Пробудила сам се ујутро у његовој хотелској соби, а њега није било ту. Оставио ми је поруку: "Паре су ти поред торбе на столу, надам се да нећеш бити ту кад се вратим", због чега сам му сљедећи пут када сам га видјела у једном клубу просула шампањац на главу - рекла је Руби.

ronaldoРуби је истражиоцима у Милану рекла да је то био једини пут да је прихватила новац за секс, што је, узимајући у обзир да је имала 17 година, кажњиво законом.

Проститутка и фудбалер су се упознали у ноћном клубу "Холивуд" у Милану 29. децембра 2009. године.

- Сједио је у сепареу и позвао ме да приђем. Рекао је да сам лијепа и тражио ми је број телефона. Нисам знала да је фудбалер. Тек послије неколико дана када смо изашли, схватила сам ко је, јер су му људи прилазили и тражили аутограм - рекла је Руби истражиоцима.

Берлускони и Руби, која је сада пунољетна, негирају да су имали интимне односе. Прво рочиште суђења Силвију Берлусконију због плаћања секса са малољетницом заказано је за 6. април.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана