Роналдова дјевојка најсексепилнија на свијету

Глас Српске
Роналдова дјевојка најсексепилнија на свијету

Рускиња Ирина Шајк, познатија као дјевојка фудбалера Реал Мадрида Кристијана Роналда, проглашена је најсексепилнијом женом свијета. Манекенка која својим заносним тијелом краси насловнице свих свјетских часописа налази се на челу листе најпожељнијих жена данашњице, по избору Шпанаца.

Изазовна Рускиња нашла се на врху листе 50 најсексепилнијих жена свијета коју сваке године објављује популарни шпански магазин "ДТ", у избору 50.000 читалаца.

На другом мјесту завршила је Сара Карбонеро, шпанска новинарка и дјевојка голмана Реала Икера Касиљаса, коју су упамтили још на Свјетском првенству у фудбалу у Јужној Aфрици, а трећа је још једна дјевојка која има везе са спортом, супруга српског кошаркаша Марка Јарића, Aдријана Лима.

Међу првих десет су још Скарлет Јохансон, Меган Фокс, шпанске глумице Aмаја Саламанка и Пас Вега, пјевачица Едурне Гарсија и топ модели Aлесандра Aмброзио и Хајди Клум.

Посљедње мјесто заузела је контроверзна пјевачица Леди Гага.

Супермодел Ирина Шајк, у децембарском броју шпанског издања часописа "GQ" појавила се гола, на опште одушевљење бројних обожавалаца. Но, прича је касније добила свој епилог, лијепа Ирина одлучила је да тужи поменути магазин. Ирина тврди како је разголићена досад позирала за бројне часописе, али никад није била гола. "GQ" оптужује да су накнадном обрадом фотографија са истих уклоњени комади доњег веша које је носила.

Њена модна агенција "Елит модел" издала је саопштење у којем се наводи како Ирина споменуте фотографије није видјела до њиховог објављивања, те како је лијепој манекенки овим нанесена штета и окаљан јој углед. Додатно им смета тиме што је магазин хтио повећати продају натписом на насловници: "Најљепша животиња свијета Ирина Шајк - Желите ли видјети дјевојку Кристијана Роналда голу?".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана