Роналдо: Већи сам, јачи и љепши од Месија

Глас Српске
Роналдо: Већи сам, јачи и љепши од Месија

- Сви причају о Лионелу Месију, али ми смо различити играчи. Aко ништа, ја сам већи, шири и пуно боље грађен од њега - покушао се нашалити Португалац Кристијано Роналдо уочи највећег шпанског дербија, у којем ће управо ова двојица фудбалера играти највећу улогу.

Месиманија" која је захватила свијет након што је омалени Aргентинац са четири комада "торпедовао" Aрсеналову мрежу оживјела је расправе ко је најбољи фудбалер на свијету. Уочи 160. "Ел класика", највећег шпанског, а можда и свјетског дербија, између Реала и Барселоне, новинари су исто питање поставили и Кристијану Роналду, који ипак није до краја загризао удицу.

- Ја сам већи, шири и пуно боље грађен од њега. Лионел Меси игра сјајну сезону и један је од најбољих играча на свијету. Aли, и ја играм добро своју прву сезону у Шпанији, а сигуран сам да ћу бити још бољи. Меси и ја смо врло различити, али обојица можемо помоћи својим екипама да освоје титулу - рекао је најскупљи играч свијета кисело се насмијавши на сва питања о Месију.

- Сви причају о Месију и мени, али ми нисмо једини играчи који ће играти "Ел класико". То није индивидуални двобој. Он не игра сам, помажу му његови саиграчи који имају велики утицај на његову форму - додао је Португалац.

Он је нагласио да то неће бити најважнија утакмица у његовом животу.

- Биће то велика утакмица, али не и најважнија у мојој каријери. Сигуран сам да ћемо побиједити, али прихватио бих и пораз од Барселоне у суботу ако ћемо на крају освојити титулу шампиона - закључио је Роналдо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана