Роналдо варао дјевојку са првом пратиљом на избору за најљепшу гузу Бразила

Aгенције
Роналдо варао дјевојку са првом пратиљом на избору за најљепшу гузу Бразила

Бразилска љепотица Андреса Урах, која је прошле године била прва пратиља на избору за најљепшу гузу Бразила, тврди да је имала аферу са Кристијаном Роналдом. Фудбалер је у вези са манекенком Ирином Шајк, преносе агенције.

Андреса је рекла новинарима да је Роналдо спавао с њом у хотелу 48 сати прије важног меча између Реал Мадрида и Борусија Дортмунда.

- Одувијек сам сматрала Кристијана Роналда једним од најпривлачнијих мушкараца на свијету, тако да нисам могла да вјерујем да је ступио у контакт са мном. Рекао ми је да су га узбудиле моје фотографије које је видио на интернету и упитао ме да ли сам заиста учествовала на такмичењу за најљепшу задњицу Бразила - испричала је Андреса Урах једна од МумБум мисица.

Бразилка, која ипак није однијела побједу на избору за најљепшу задњицу земље, открила је и детаље њиховог сексуалног односа.

- Он има савршено тијело, као грчки бог. Секс је трајао сатима, а Роналдо није престајао да прича о мојој задњици - додала је Андреса.

Она је открила да је идеја о сусрету у хотелу била Роналдова.

Позвао ју је и рекао да одавно машта о њој, а затим предложио да се нађу у предворју.

Како преноси “Сан”, фудбалер је у хотел стигао у сивом “аудију”, а затим је Андреси послао поруку са бројем собе коју је изнајмио.

Роналдо се већ три године забавља са супермоделом Ирином Шајк, а са Американком по имену Долорес има трогодишњег сина.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана