Роналдо у вили од 14 милиона долара, без обавезе поштовања шеријатског закона

ГС
Foto: Танјуг/АП

Роналдо је прије почетка Свјетског првенства у Kатару раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом, а од недавно је нови фудбалер саудијског Ал Насра.

Фудбалер и његова породица смјештени су у луксузној вили вриједној 14 милиона долара, а интертесантно је да породица није у обавези да поштује шеријатске законе државе у којој живи.

Вила коју је одабрао Португалац има осам спаваћих соба, олимпијски базен, фонтану и све друго што је једној славној особи потребно у стамбеном простору.

Ова вила, односно дворац, налази се у луксузном кварту у близини главног града Ријада, гдје живе богати људи из западног свијета. 

Луксузна вила је смјештена у четврти у којој постоји све што један богаташ може да пожели. Ресторани, приватне школе, приватне клинике, вртићи, шопинг центри...

Интересантно је да у овом дијелу Ријада не важи шеријатски закон, па људи који живе у овом дијелу града могу да буду опуштени.

Иако је по шеријатском закону особама које нису у браку забрањено да живе заједно, то се на Роналда и његову изабраницу неће односити, преноси РТС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана