Најљепша спортисткиња Хрватске прихватила понуду Роналда

ГС
Најљепша спортисткиња Хрватске прихватила понуду Роналда

Ана Мариа Марковић (23) чланица је хрватске фудбалске репрезентације и једна од најљепших спортисткиња свијета, а сада ће добити прилику да упозна Кристијана Роналда.

Марковић своју каријеру гради у фудбалском клубу Грасхоперс гдје је од 2020. године, а редовно објављује фотографије у купаћим костимима на свом Инстаграм рачуну који има 3 милиона пратилаца.

У видеоснимку који је објавила открила је да ће упознати португласког аса у склопу сарадње с Бинанцеом, једном од водећих компанија за криптовалуте, а један од власника је баш Роналдо.

„Мој најдражи играч је Кристиано Роналдо јер је тако дисциплинован. Носим број седам управо због њега, а захваљујући њему играм фудбал. Он ми је мотивација и симпатија. Није ме брига има ли неко више трофеја од њега. У мом срцу је само један ГОАТ, а то ће увијек бити Роналдо“, рекла је Ана Мариа.

Фудбалерка је рођена у Сплиту, али се преселила у Швајцарску када је имала 12 година.

Фудбалом се почела озбиљно бавити с 14 година, а Хрватица и славни Португалац требали би снимити заједнички видео у склопу рекламне кампање, док датум тачног сусрета није познат, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана