Роналдо не жели више дјеце

Глас Српске
Роналдо не жели више дјеце

Луис Назарио да Лима Роналдо престао је са активном фудбалском каријером и одлучио да више не жели да има дјецу те се крајем прошле године стерилисао, јер како је признао, у његовом животу стално се појављују жене које тврде да су родиле његово дијете.

Роналдо је свих ових година, осим по партијама на фудбалском терену био је познат и по "активностима" ван терена гдје је "остварио завидан успјех".

Каријеру је почео браком са Миленом Домингез, плавокосом фудбалерком, која је чак играла и за репрезентацију Бразила. У браку са Роналдом је била на почетку његове каријере. Плод љубави је син Роналд. Позната је по рекорду у жонглирању, а протеклих година је постала и најбоље плаћена играчица у шпанској лиги. Милена зарађује годишње око 200.000 евра, а удала се поново за фудбалера Давида Aганца, некада велику наду Реала.

susanaПослије тога у Ронијев живот је ушла Сузана Вернер. Она је била модел и велика Роналдова љубав, али се задржала само двије године. Остала је у фудбалу, у питању је супруга голмана Интера Жулија Цезара са којим има двоје дјеце.

Да Бразилац не може без модела, доказ је и Данијела Ћикарели, манекенка и водитељка MTV са којом се вјерио, али послије њеног побачаја, пар је остао заједно свега три мјесеца. Услиједила је веза са Раиком Оливеиром, познатом бразилском манекенком. И ова веза је трајала неколико година док је Р9 играо у Европи, прожета скандалима и разним оптужбама, а на крају је Раика отишла у наручје једног Ротшилда.

Роналдо се други пут оженио са Биом Ентони, која му је родила двије кћерке, а има и сина кога је недавно упознао и који живи са њим, из кратке везе са неком конобарицом коју је упознао у Токију.

Познат је и по скандалу са травеститима, али и кратким везама са Мирејом Каналдо, Ливијом Лемос, Надијом Франк, извјесном Виви, старлетама чија имена не значе ништа посебно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана