Роналдо и Селена владају „Инстаграмом“

Срна
Роналдо и Селена владају „Инстаграмом“

Након што је јавност сазнала ко су најпопуларније особе на „Инстаграму“, тим који стоји иза ове глобалне мреже је открио чија фотографија је освојила највише лајкова који се мјере у милионима.

Пјевачица Бијонсе је четврта најпопуларнија особа на „Инстаграму“, а њена фотографија на којој је најавила близаначку трудноћу је освојила 11,1 милион лајкова. Тиме је она освојила прво мјесто на листи најпопуларнијих објава на „Инстаграму“ у 2017. години.  На другом мјесту је објава свјетског фудбалера Кристијана Роналда који је са својим пратиоцима подијелио интимни моменат из болнице. На фотографији је његов син Кристијан Ронал јуниор и изабраница Џорџина Родригез са новорођенчетом које држи у својим рукама, а ову фотографију је лајковало 11 милиона људи. 

Пјевачица Селена Гомез је недавно била на трансплантацији бубрега, а дирљива сцена из клинике је растужила њене фанове широм свијета. Они су јој дали подршку у виду 10,3 милиона лајкова. Четврто мјесто је освојила поново поп дива Бијонсе. Она је са својим тимом фотографа снимила умјетничку фотографију само мјесец дана након порођаја, на којој је први пут показала своје близанце, Руми и Сир. Ова фотка је добила 10,2 милиона лајкова. Кристијано Роналдо се поново нашао на овој листи. За фотографију својих близанаца Матеа и Еве фудбалер је освојио 8,2 милиона лајкова, те заузео пето мјесто на листи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана